Cautare

13883 de rezultate pentru "accidente de circulatie 11 11 2009 bucuresti" (3.18 secunde)
numarul mare de accidente din Romania este cauzat de starea proasta a drumurilor, de lucrarile de intretinere intarziate peste termen, de lipsa soselelor de centura si de utilitatea mult prea mica atribuita autostrazilor.
Strazile patriei sunt bantuite de tot mai multi soferi care nu au nicio treaba nu cu responsabilitatea, ca asta e deja prea mult pentru multi dintre ei, ci cu simplul fenomen al gandirii. ... grandomanie, bravura si lipsa de luciditate.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. ... Traficul in zona a fost paralizat timp de trei ore, iar masinile au format cozi lungi de cativa kilometri. ... Zeci de oameni au golit repede camionul, de teama unei explozii.
Trotinetele sunt un mijloc de transport fiabil in Romania. ... Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal. Testele de sange sunt folosite pentru soferii bauti sau drogati.
Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea. In anul 2023, peste 20.000 de persoane au fost ucise.
Demararea lucrarilor pentru constructia tronsonului de autostrada a fost amanata pentru a doua oara. Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
Radarele fixe, suspendate in 2009, nu se reintroduc acum! ... In ultima perioada s-a tot vorbit despre reintroducerea radarelor fixe amplasate pe drumurile din Romania, radare care in 2009 au fost suspendate.
Jumatate de tara sub cod galben: Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. Dan de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi, pe str. ... Bucurestii Noi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Dacia Logan, condus pe bd. ... Pajura de I.
La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 11:00, B. Nicolae de 30 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bd. ... Doina de 70 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui.
Din interviul acordat joi seara la TVR razbate frustrarea comandatului de nava obisnuit cu supunerea, care constata intr-o buna zi ca echipajul a luat-o razna si nu-l mai asculta. ... Cand a comis eroarea capitala care-l costa azi o semi-izolare pe insula de la Cotroceni?
SC Uranus SA Mangalia se afla in procedura generala de insolventa inca din luna martie a acestui an, la solicitarea actionarului sau principal, Primaria Mangalia, prin intermediul Eco Gold Invest SA. ... 2009, in urma sentintei judecatoresti din 23.
Angajatii Combinatului Chimic Azomures primesc retributii suplimentare de numai cateva zeci de lei din profitul inregistrat pe anul 2009, in timp ce in 2008 unii dintre salariati au obtinut prime de pana la 6.000 de lei.
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare. 'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
"Luni sunt la Bucuresti. ... Si pentru ca se grabea cu modernizarea, dl Basescu a plecat duminica de la Predeal spre Bucuresti cu elicopterul. ... Pentru un astfel de destin mesianic care te poarta in zbor spre Capitala nu privesti decat inainte:
google-analytics.com